Ervaringen van klanten

 

J: Als ik Reiki van Lianne heb gehad, dan kan ik daarna veel beter slapen.

 

A: Ik heb M.S. en daardoor heb ik best veel beperkingen. Nadat ik Reiki heb gehad ben ik twee dagen moe en voelen mijn benen zwaar, maar de dagen daarna voel ik me een stuk sterker en kan ik bijvoorbeeld naar een feest of een optreden. Daarom ben ik een vaste bezoeker van Lianne.

 

C: Ik volgde de opleiding Reiki 1 bij Lianne. Ik slaap al een nacht of vijf goed en dat is voor mij echt heel bijzonder. Ik ben begonnen om mijzelf Reiki te geven als ik ‘s nachts wakker lig. Het wérkt! Dat vind ik hoe dan ook ongelofelijk, maar ik ben er zó blij mee! Ik slaap al zo lang slecht dat ik niet weet wat me overkomt.

A: Lianne heeft mijn dochter in haar eindexamenjaar geholpen weer in balans te komen. Van een onzekere tiener met faalangst naar een rustigere jonge dame die weer in haarzelf durft te geloven met uiteindelijk het begeerde diploma als resultaat. Lianne is lief en begripvol en mijn dochter voelde zich bij haar erg op haar gemak. Ik ben zelf niet bekend met Reiki, dus het blijft voor mij soms wat ongrijpbaar. Echter feit is dat ik vrij snel na een behandeling een vrolijke bui bij mijn dochter zag die ik toen al lang niet meer echt had gezien. Over de gehele lijn was het een zeer positieve invloed die we net even nodig hadden in ons gezin. Wij kregen het zelf niet voor elkaar om de stress bij onze dochter weg te nemen en haar meer zelfvertrouwen te geven.

K: Ik was op zoek naar een Reikicursus, omdat ik dacht dat dat me kon helpen bij mijn andere studie. Lianne haar website is informatief, maar niet opdringerig en toont haar passie voor mensen. Ze legt de theorie duidelijk uit en je krijgt ook een handige syllabus mee, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Daarna geeft ze je een Reikibehandeling, waarbij je bespreekt wat jij voelt en wat Lianne voelt. De tweede les word je ingewijd en mag je het geleerde direct op Lianne toepassen, zodat je kunt ervaren hoe het is om te behandelen en je krijgt direct feedback van Lianne. Dit praktische aspect en het feit dat je privéles krijgt, vond ik erg fijn. ik kan haar aan iedereen aanraden.

Copyright © 2024 geheel/d