Opleidingen

In 2016 heb ik, puur voor mijzelf, Reiki 1 gevolgd. Om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen, moest ik zowel mijzelf als anderen leren behandelen.

Het bleek dat het ontvangen van een Reikibehandeling voor mijzelf én voor de mensen die ik – om te oefenen – behandelde, hele mooie effecten had. Dit leidde ertoe dat ik in 2017 Reiki 2 heb gevolgd, evenals het eerste deel van Reiki 3, zodat ik meer leerde over het behandelen en ook krachtigere behandelingen leerde geven. 

Vanaf 2018 heb ik mijn eigen praktijk in Goes, waar ik inmiddels al veel mensen heb mogen ontvangen.

In 2019 heb ik Reiki 3 afgerond en sindsdien mag ik zelf Reikiopleidingen geven.

Reiki 1

Je maakt kennis met de geschiedenis van Reiki en de levensloop van Mikao Usui, die de methode heeft ontwikkeld en het systeem heeft doorgegeven aan zijn leerlingen. Je leert jezelf en anderen te behandelen met behulp van de verschillende handposities.

Reiki 1 duurt twee dagdelen. De maximale groepsgrootte is twee personen. Jouw investering bedraagt € 165,00 

Wil je liever individueel les? Neem dan even contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Reiki 2

Nadat je een tijdlang hebt geoefend met het geven van behandelingen aan jezelf en anderen, kun je ervoor kiezen om Reiki 2 te gaan volgen. Hierbij leer je werken met mantra’s en symbolen. Ook leer je hoe je gerichter kunt behandelen en hoe je Reiki op afstand kunt geven. Waar Reiki 1 vooral op het lichamelijke vlak werkt, kun je met Reiki 2 ook op het emotionele en mentale vlak behandelen.

Reiki 2 duurt twee dagdelen. De maximale groepsgrootte is twee personen. Jouw investering bedraagt € 235,00

Wil je liever individueel les? Neem dan even contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Copyright © 2024 geheel/d