Cursus Reiki 2

Heb je, bij mij of bij iemand anders, je eerste Reikigraad behaald en voel je dat je jouw kennis over Reiki wilt verdiepen en dat je krachtigere behandelingen wilt leren geven? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Reiki 2.

Tijdens deze cursus leer je gebruik te maken van mantra’s en symbolen. Ook leer je hoe je gerichter kunt behandelen en hoe je Reiki op afstand kunt geven. Waar Reiki 1 vooral op het lichamelijke vlak werkt, kun je met Reiki 2 ook op het emotionele en mentale vlak behandelen.

Reiki 2 duurt twee dagdelen. De maximale groepsgrootte is twee personen. De cursus vindt plaats in mijn praktijk in Goes (Zeeland). Je kunt de cursus ook individueel volgen.

Jouw investering bedraagt € 235,00

Je kunt je via de onderstaande knop aanmelden voor de cursus.

Wil je graag Reiki 2 leren? Neem dan even contact met me op, dan kunnen we samen kijken naar een geschikt moment.

Opfrisochtend Reiki 1

Heb je in het verleden je eerste graad van Reiki behaald, maar voel je de behoefte om je kennis en vaardigheden wat op te frissen?

Meld je dan aan voor de Opfrisochtend Reiki 1. We behandelen de inhoud van mijn gewone Reiki 1 cursus in één ochtend, waarbij je de gelegenheid krijgt om in te zoomen op die onderdelen van Reiki 1 die bij jou een beetje zijn weggezakt.

De maximale groepsgrootte is drie personen. We beginnen om 9.30 uur en zijn om 12.30 uur klaar. De opfrisochtend vindt plaats in mijn praktijk in Goes (Zeeland). Jouw investering bedraagt € 87,50. Dit is inclusief de syllabus.

Zoek je alvast je certificaat van Reiki 1 op? Je hebt het nodig om mee te kunnen doen aan de opfrisochtend. 

Heb je belangstelling om jouw kennis van Reiki 1 op te frissen? Neem dan even contact met me op via de knop hieronder of app me op 06 - 20453508

Opfrisochtend Reiki 2

Heb je in het verleden je tweede graad van Reiki behaald, maar voel je de behoefte om je kennis en vaardigheden wat op te frissen?

Misschien is mijn Opfrisochtend Reiki 2 dan iets voor jou. We behandelen de inhoud van mijn gewone Reiki 2 cursus in één ochtend, waarbij je de gelegenheid krijgt om in te zoomen op die onderdelen van Reiki 2 die bij jou een beetje zijn weggezakt.

De maximale groepsgrootte is drie personen. We beginnen om 9.30 uur en zijn om 12.30 uur klaar. De opfrisochtend vindt plaats in mijn praktijk in Goes (Zeeland). Jouw investering bedraagt € 87,50. Dit is inclusief de syllabus.

Zoek je alvast je certificaat van Reiki 2 op? Je hebt het nodig om mee te kunnen doen aan de opfrisochtend. 

Heb je belangstelling om jouw kennis van Reiki 2 op te frissen? Neem dan even contact met me op via de knop hieronder of app me op 06 - 20453508

Copyright © 2024 geheel/d